Leírás és Paraméterek
A természet csodája.
Vasból a parajban lévő mennyiség tízszeresét tartalmazza.
Évszázadok óta foglalkoztatja az emberiséget, hogyan lehet a búza fűnagyságú leveléből olyan levet kinyerni, amely tartalmazza a benne rejlő értékes anyagokat. Az otthoni préselés fáradsága helyett válassza a különleges Dr.Steinberger bio Zöldbúzafű koktélt.
Kalóriaszegény. A paradicsom íze mellett jól kivehető a zeller, a lestyán és a cékla zamata is. Tartalmaz még sárgarépát, uborkát, savanyú káposztát, hagymát, paprikát, kaprot, citromlevet, bazsalikomot, köményt és petrezselymet.
Salátaöntetként is finom. Melegítve – de nem forralva – ízletes levesként is fogyasztható.
Az ananászt meghámozzák és a teljes gyümölcsöt kíméletesen feldolgozzák. Ennek következtében az Ananászlé tartalmazza a gyümölcs értékes alkotóelemeit, így magát a gyümölcs húsát is.
Cukor hozzáadása nélkül készült.
Régóta ismert a céklában található vörös festékanyag, a betanin. A zöldségek közül talán a cékla a legismertebb, hiszen a hagyományos táplálkozásban fontos szerepet kapott. A biológiai termesztés biztosítja, hogy a Dr.Steinberger Céklalé a növény valamennyi hasznos alkotóelemét hiánytalanul tartalmazza.
Lékúrához is kiváló.
Már 100 ml fedezi a napi bétakarotin-szükséglet egészét, amelyből a szervezet A-vitamint állít elő.
1. nap: Zöldbúzafű koktél
Reggeli: 1,5 dl Dr. Steinberger lé + 2 szelet rozsos kenyér.Csomag tartalma:
Dr. Steinberger Bio Zöldbúzafű koktél:
Zöldbúzafű levéből (45%), zöldteából, almaléből, agavesűrítményből készül, spirulina mikroalga hozzáadásával.
A búzafű friss levében vitaminok, enzimek, fehérjék és klorofil, valamint több, mint 90-féle ásványi anyag és nyomelem található.
Dr.Steinberger Bio Zöldséglé:
Biológiailag termesztett zöldségek ízletes leve. A kíméletes gyártási eljárás megőrzi a zöldségekben található vitaminokat és ásványi anyagokat.
Kalóriaszegény, ezért lékúrához is kitűnő.
Dr. Steinberger Ananászlé:
Direktlé, nem koncentrátumból készül.
A Dr.Steinberger Ananászléhez válogatott érett ananászt ( bromeliaceae ) dolgoznak fel.
Különlegesen frissítő hatású. Lékúrához is ajánlott.
Dr.Steinberger Bio Céklalé:
A természet ajándéka.
A cékla kalciumot, foszfort, vasat, nátriumot, káliumot, ként, magnéziumot, A-, B- és C-vitamint tartalmaz.
Dr.Steinberger Bio Sárgarépalé:
Biológiai termesztésű zöldség értékes leve.
A frissen szedett répát különleges eljárással, kíméletesen préselik.
A bétakarotint a szervezet a répaléből jobban fel tudja venni, mint magából a zöldségből.
A sárgarépában található még számos ásványi anyag, B-komplex, C-, E- és K-vitamin.
Az öt ajánlott zöldség-, illetve gyümölcslé: (sorrendjük is betartandó!)
2. nap: Zöldséglé
3. nap: Ananászlé
4. nap: Céklalé
5. nap: Sárgarépalé
Napi elosztás:
Tízórai: 1,5 dl Dr. Steinberger lé + 1 szelet rozsos kenyér.
Ebéd: 1,5 dl Dr. Steinberger lé + 2 szelet rozsos kenyér.
Uzsonna: 1,5 dl Dr. Steinberger lé + 1 szelet rozsos kenyér.
Vacsora: 1,5 dl Dr. Steinberger lé + 1 szelet rozsos kenyér.
A kúra alatt fontos naponta 2,5-3 liter víz elfogyasztása!