Leírás és Paraméterek
A feketeribizli íze zamatos és igazán frissítő. Kedvező gyümölcssav tartalma megvédi a C-vitamint az oxidációtól.
A Feketeribizli Nektárból napi egy-két deci javasolt. Fogyasztása elősegíti a jó közérzetet, különösen a téli időszakban.
Felbontás után hűtőben max. 5 napig.
Vérzékenységben szenvedőknek, betegség után, a lábadozás ideje alatt, anyagcsere serkentő.
Csökkenti a krónikus fájdalmakat, meghűléses megbetegedések kiváló ellenszere. Kiütéses, gyulladt bőr enyhítésére.
Reggel éhgyomorra 1-1,5 dl.
1 üveg kb. 5-7 napra elegendő.
Kiváló C-vitamin forrás! A magas C-vitamin tartalmon kívül számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz.
Adagolása:
Tárolási javaslat:
Ajánljuk: Fogyasztási javaslat: